lauantai 26. marraskuuta 2011

kevättä rinnassa

Sateen jälkeen paistaa aina aurinko..Tässä tapauksessa ihan jääärjettömän myrskyn jälkeen. Mutta AURINKO, voi hellan lettas miten upea ilmiö ja aivan mahtavan oikeaan aikaan. Juuri kun eilen meinasin vähän alkaa valittamaan ja vinkumaan ;). Ihan tuli jo vähän keväinen fiilis.. hah.

Olen ihan super hämmentyneen onnellinen teistä kaikista uusista lukjoista ja visiteeraajista. Tervetuloa kaikille vielä yhteisesti :). Suuret kiitokset kuuluvat ehdottomasti kahdella upealle blogille hetki uneksien Satsumalle, joka kauniisti omassa blogissaan kiitti arpajaisvoitoistaan sekä sisustus unelmien Johannalle, jonka arvonnassa uskomattomasti itse pääsin voiton makuun. Myöhemmin varmasti hehkutan voitostani vielä lisää ;)

Lupasin eilen, että tänään unohdan hetkeksi jouluisen fiilistelyn. Ajattelin siis pitää lupaukseni. Sopivasti juuri eilen ajelin työasioissa Kankaanpään suunnassa ja aikaa jäädessä hieman yli, kipitin lujaa Homeberryn myymälään. Voi mitä ihanuuksia siellä oli ja niin kovin kovin edullisesti. Pitää pian käydä ihan ajalla uudelleen. Harmillisesti työt hankaloitti shoppaamista siis, hih. Löysin kyllä ihania tuliaisia kotiin. Kevättä nyt sitten vain odotellessa.


Vaalean turkoosi lamppu päätyi kaappiin, odottelemaan ensi vuotta. Samoin kori.. vielä kun sille ei tarkoitusta ole (halvalla kun sai niin..). Tarjottimesta olin super onnellinen. Edellinen meni kesällä rikki, enkä ole saanut aikaiseksi uuden ostoa.Kuvasin myös ihanat uudet Ikean Pokal viinilasini, jotka nakitin työystäväni minulle tuomaan. Meille nämä kyllä tulevat kaiketi vähän arkisempaan käyttöön. Lapsista oli ihan super hienoa juoda maitoa näistä. Arkeen siis vähän luksusta.

Arkeen luksusta meiningillä jatkan myös loppuillan. Iltavuoro, mutta teatteri ja ravintola kutsuvat meitä. Toisaalta siis, ei nämä viikonlopputyöt aina niin kamalia ole :). Aivan mahtavaa loppu lauantaita itse kullekin. Toivotaan että huomenna saadaan samanlainen aurinkoinen päivä kuin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti