perjantai 11. marraskuuta 2011

miksi joka ikinen vuosi jättää lahjojen ostot viime tippaan!?!

Voihan ihana kamala isäinpäivä. Joooooka ikinen vuosi sama pohdinta lahjojen suhteen. Mun miehelle on maailman vaikein ostaa mitään. Eilen kiertelin tuskaisena kauppoja.. jotain löytyi, mutta ei toki miehelleni tai omalle isälleni ;).


Juniorille housuja, itselle kalenteria ja hiuskoristetta.. Ja tämä kertakaikkisen ihuna tonttusmies. On kyllä kauhian kiva ja sopii tosi hyvin meille. No, saatoin sitten kuitenkin löytää jotain noille isillekin..

Kovasti sitä on kaikkia kivoja joulukoristeita kaupoissa. En tiedä miksi joka vuosi haluan niitä ostaa lisää ja lisää.. Vanhoissakin olisi varmasti jo tarpeeksi!! Pitäisi nyt vain saada haettua vintiltä joulusäkki, jotta taas muistaa mitä sieltä kätköistä löytyy.

Eilen tuli postissa meidän kiitoskortit. Menimme viime kesänä naimisiin ja olen vähän tässä taistellut noiden kiitoskorttien kanssa. Meillä oli ihana valokuvaaja joka otti mielettömän upeita kuvia ja niistä olisi saanut hienoja kiitoskortteja, mutta... Meillä kun ei ollut ihan kovin pikkuruiset häät, olisi noiden korttien hinnaksikin tullut kovin mielettömän upean iso summa. Näinpä siis tein kortit kuvista, joita häissä kuvaamassa ollut työkaverini oli ottanut. Olen kyllä tosi tyytyväinen. Vähän erilainen kiitoskortti ja hinnaksi tuli niin olematon summa, että vähän jo hävettääkin ;). Suosittelen Ifoloria ja PhotoScapea. Edulliset hinnat ja nopea palvelu tuolla Ifolorilla. PhotoScape taas kuvankäsittely ohjelmana on ihan älyttömän helppo ja kiva. Sopii tällaiselle Maija Meikäläiselle :)

Nyt nuita pitäisi 80 kappaletta postittaa. Taidanpa säästää vielä vähän ja laittaa joulukortteja samaan kuoreen! Viime yönä sain vihdoin ideankin joulukortteihin. Pitää heti ensi viikolla kiitää ostamaan tarpeet ja alkaa askartelemaan. Meillä taidetaan panostaa tänä vuonna yksinkertaisuuteen :).

Mukavaa perjantaita. Meillä töissä juhlitaan lasten ja nuorten kanssa yrityksen 10-vuotista taivalta Pojun säestämänä. Ei hassumpaa taaskaan :)

Kurkatkaapas myös tänne. Arvontaa arvontaa :)

                                   

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset kiitoskortit, varmasti hyvä ratkaisu toteuttaa noin.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun ahle olet löytänyt tänne lukemaan.

    Olen kyllä nyt tosi tyytyväinen tuohon ratkaisuun. Ihan kivaa palautetta niistä on tullutkin!

    VastaaPoista