maanantai 28. marraskuuta 2011

taas viikon lähempänä joulua

Miten nämä viikot voivat kulua näin älyttömällä vauhdilla?!? Taas maanantai, kohta jo perjantai ja tässä ollaan taas. No, ei hassumpaa toisaalta. Aina lähempänä joulua.. ja kesää ;).

Ihan uskomaton myrsky piti minua hereillä viime yön. Ikkunat helisi ja koko talo huojui. Ei ole montaa asiaa, mikä saa minut hermostumaan ja pelkäämään, mutta kova tuuli on yksi sellainen.. ja karhut. Karhuun en onneksi ole vielä koskaan törmännyt, mutta tuo hemmetin tuuli. Mies naureskelee minua, että eiköhän kohta sata vuotias talo ole pari muutakin myrskyä kohdannut ja silti seisoo tukevasti maassa. Ei auta, paniikki iskee. Ja mielikuvitus.. No, taitaa olla vähän tyyntymään päin joten jos vaikka ensi yönä saisi hetken nukuttuakin!

Hain tänään meidän joulun ensimmäiset hyasintit. En malta odottaa sitä jouluista tuoksua, mitä ne kohta meille tarjoavat. Olohuone sai siis vähän lisää jouluista ilmettä.
Täällä imuri vartoaa valmiina, josko saisi viikonlopun roskat pois laittioilta. On muuten käsittämätöntä miten paljon kolme lasta ja koira saa tavaraa lattioille imuroitavaksi ( me aikuiset siis emme tietenkään tuota pölyä ;)). Tietysti valkoiset lattiat ja matot eivät paljon anna anteeksi, joten ei auta. Valkoisen eteen on siis tehtävä vähän töitä..

Imuroiden siis. Mukavaa alkanutta viikkoa teille ihanaiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti