tiistai 8. marraskuuta 2011

sammal.. lammas ;)

Uskomatonta mutta totta. Tällä kertaa.. toivottavasti viimeisenä, meillä sairastaa tuo esikoinen. Tosin oma kröhäkin on muutaman päivän taas nostellut päätään. Tässä on kohta kolmisen kuukautta kestänyt oma tauti. Yhden kuurin kiukutteleviin poskionteloihin olen syönyt.. taitaa olla lääkärireissu taas edessä. Olen koittanut silti jaksaa vähän juosta. Menee muuten toaaliseksi syömiseksi tämä elo, jos ei liiku. Saisi todella jo pakkaset tulla ja viedä nämä pöpöt meiltä pois. Saattaapi alkaa hermotkin jo kohta menemään.

No meillä on katseltu tämä päivä telkkaria ja pelattu Skip Boa. Toooosi tosi kiva korttipeli vähän isompien lasten kanssa. Suosittelen :)


Aamupäivällä hain tuosta meidän metsästä niitä sammalia. Ihan hullua, miten en ollut ikinä huomannut että sehän on aivan täynnä sammalta. Pari palloa pyöräytin.. noh, ovat ehkä vähän ensikertalaisen näköisiä, mutta kyllä ne meille kelpaa. Pitää vielä vähän treenata. Mutta loistava idea kaiken kaikkiaan.Pallot on tosi helppo tehdä. Märästä sanomalehdestä pyöräytetään pallo ja sen ympärille aletaan rautalangan avulla sitomaan sammalta. Pieniä palloja oli tosi helppo tehdä, kun onnistui ottamaan iiison mättään yhdessä osassa maasta tai kivestä irti. Tosi monessa blogissa näitä on kokeiltukin tänä syksynä googlettamisen perusteella. En ihmettelu, koska on kyllä tosi kivan näköisiä ja monikäyttöisiä. Meillä nyt moiset on sisällä ja ulkona. Kiitos alkuperäisen idean keksijälle :)

Viimeinen Divaanikin saapui postissa, mukanaan joululehti. Vaihdoin nyt Divaanin Koti ja keittiöön.. Tutustuin moiseen ystävälläni Turussa ja pakkohan se oli tilata. Taidan illalla ottaa taas pikkuisen omaa aikaa ja etsiä jouluisia ideoita.

2 kommenttia:

  1. Moi, ilmoitan itseni lukijaksesi. :) Tosi mukavan näköiset sivut sinulla. Nuo sammalpallot on kyllä tosi ihania. Itse en ole niitä tohtinut alkaa tekemään, mutta ehkä vielä joskus..
    Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Jahuu, ihanaa että olet löytänyt tänne. Tulen kipin kapin vastavierailulle :)

    VastaaPoista