perjantai 25. marraskuuta 2011

sataa sataa ropisee..

Hmm.. onpa kaunis marraskuinen perjantai aamu. Ei hyvää päivää, mutta alkaa riittelemään tämä pimeys ja jäätävän kylmät vesisateet tuulineen. Eilisen lenkin päätteeksi totesin, ettei edes enää lenkki ja raitis ilma saa piristymään. Täällä voisi nukkua vuorokauden ympäri.. kevyesti. Herättäkää sitten kun sataa lunta ;).

Jatkan nyt tällä joulu linjalla edelleen. Se edes saa vähän mieltä kevyemmäksi ( hölmöä tekstiä kun juuri pari postausta sitten kehuin ottaneeni yliotteen syysmasennuksesta). Meiltäkin löytyy ihana paperitähti. Tänä vuonna iskin sen keittiön hyllyyn kiinni. Itseasiassa aika kiva. Kuka sanoo, että tähtien tulee roikkua ikkunassa?!?
Pitää nyt jotenkin edes positiivisesti ajatella ja täällä tuo positiivinen ajatus on oikeasti joulussa. Ja taas ollaan lähempänä sitä. Jaksan nyt kuitenkin kaikista ennusteista huolimatta uskoa, että saataisiin edes vähän valkoinen joulu ja sitä kautta ihmisille jouluinen olo. Mutta tästä positiivisesta joulu olosta huolimatta lupaan, että seuraava postauksestani ei löydy joulua ;)

6 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana blogi! Ihanan tunnelmallista! Ja sopii todella hyvin tähti hyllyyn. Toivotaan että saadaan lumi maahan pian!

  VastaaPoista
 2. Ihanan blogin löysin täältä. Joulun aika on minusta niin lyhyt että ei sitä liikaa voi olla :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin eksyin tänne Sisustusunelmien kautta ja varmasti jään seuraamaan teidän maailman menoa =)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Wau, ihanaa. Tervetuloa teille kaikille neljälle ja tulkaahan ihmeessä uudelleen :)

  Irmastiina: Hetki meni tässä miettiessä että mitä ihmettä.. Kahlasin suurella nopeutetulla nopeudella kaikki arvonnat läpi ja kyllä!!! Wau ja kiiiitos :)

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle, olitkin jo laittanut sähköpostia, vastailen blogiselailujen jälkeen :) Linkitin blogisi omaani, jotta muitakin lukijoita löytää kivan blogisi :)

  VastaaPoista