maanantai 7. marraskuuta 2011

maanantain jorinaa osa 2


Jäkälät istutettu astioihin.. Oikeastaan en niille kovin käyttöä sitten keksinytkään koska.. eksyin jälleen uuteen blogiin ja varastin ihanan idea sammalpalloista. Mahtaisinkohan huomenna ehtiä sammalvarkaisiin..
Kelkallekin löysin sopivamman lyhdyn.. Jotain se silti vielä kaipaa ylleen.. Josko jo nuo lupaukset pitäisivät ja saataisiin pakkasta. Täällä kaivataan jo ihanan untuvatakin päälle laittoa ;)

Kauppareissulta löysin kivan joululehden, jonka etusivu on tullut tutuksi tämän blogin kautta.. Illalla taidan paremmin uppoutua sen maailmaan. Jos vaikka tämäkin rähmis keksisi jotakin tekemistä näillä peukalottomille kätösilleen ;). Kovasti tuo joulu kun jo kolkuttelee.. Nia-Riikka pohti, että voitaisiinko hakea kuusi sisälle. Noh.. ehkäpä me nyt vielä kotvasen sen kanssa maltamme. Saattaisipa olla kuusi kuiva viisi jouluaattona, jos sen nyt jo sisälle hakisi. Ensimmäinen tonttu kuitenkin bongattiin miehen kanssa eilen.. Voin kertoa että meillä oli pikkuisen kateellisia lapsia ;). Pitääkin taas pitää hyvin silmät auki illan lenkillä, jos vaikka sattuisi vahingossa saamaan kolme kilttiä lasta unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti