maanantai 14. marraskuuta 2011

Tontun ovi

Hmmm.. eipäs alkaneetkaan luvatut pakkaset. Ulkona näyttäisi olevan +8 astetta. Mitäs ihmettä tämä oikein meinaa? Pakkasta ja lunta meille kiitos!

Meidän kinkku onnistui super hyvin. Ai jai. Vaikken niin kovin lihansyöjäksi itseani luokittelisikaan, on kinkku kyllä NIIN hyvää. Sinappia ja ruiskuori liemellä kyytipojaksi, nam nam.

 (Mies halusi ehdottomasti kuvattavan myös miehisen version kinkun syömisestä ;))

Meillä oli ilmestynyt myös yön aikana kumma ovi.. todettiin sen pienten pakettien ilmestymisen jälkeen tontun oveksi. Ette arvaakkaan miten moneen kertaan ovea on koputettu näiden muutaman vuorokauden aikana ;)


Ihan super hauska idea. Ja idean sain VaniljaHousen blogista. Ovia saattaapi olla vielä jäljellä, joten kurkkaa ihmeessä :). Suuri kiitos Niinalle <3. Katsotaan onko meillä jouluun asti kilttejä lapsia ;).

Tänään minulla olisi tiedossa ratsastusta... huuui! Enpäs ole ollut humman selässä vuosiin. Katsotaan onko moinen laji sama kuin pyöräily.. jos vaikka jotakin muistuisi mieleen siellä selässä. Yöksi vielä töihin. Super mukava viikko tiedossa. Ihania ystäviä, naisten iltaa ja vapaa päiviä lasten kanssa. Josko vaikka selättäisi yövuoron väsymyksenkin siivoamalla talon joulukuntoon.. eihän se vielä liian aikaista ole?

Mukavaa päivää maanantain harmaudesta huolimatta ja muistakaahan arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti