torstai 1. joulukuuta 2011

Tallinna

Piiiitkä ja pimeä viikko meneillään. Ulkona myrskyää ja sataa. Yritän piristää itseäni haaveilemalla ja suunnittelemalla yövuoroissa.

Ensi viikolla pääsen rakkaiden ystävieni kanssa Tallinnaan. Nämä ystäväni olivat kesällä kaasojani ja ensi viikonloppuna muistelemme, nautimme ja tunnelmoimme kauniissa vanhassa Tallinnassa. Olimme miehen kanssa minihanimuunilla häiden jälkeen kolme päivää siellä ja rakastuin paikkaan. Upeaa joulutunnelmaa on kehuttu ja jo kesällä päätimme että tytöissä sinne pitää päästä. Joulutori on nyt kuitenkin vaihtanut paikkaa, mutta en epäile yhtään etteikö olisi ihan yhtä kaunis.. Tosin vanhan kaupungin tunnelmaa en usko että millään tavalla pystytään uuteen paikkaa luomaan.

Mutta, miksi tämän kaiken teille kerron, niin nyt ihanaiset lukijani ja satunnaiset kurkkaajat. Kertokaahan mihin meidän kannattaa suunnata jouluostoksille. Miehen kanssa ei nyt ihan tullut shoppailu mielessä kierreltyä, joten.. Kertokaahan omia kokemuksianne ravintoloista, ihanista pikku putiikeista, toreista, isommista ostospaikoista..

              

2 kommenttia:

  1. Balthazar (valkosipuli) ravintola Tallinnan vanhassa kaupungissa! olimme päivä reissulla Tallinnassa ja kävimme siellä syömässä. Löytyy sellaiselta suuremmalta aukiolta missä on paljon erilaisia ravintoloita. Aika lähellä Olden Hansaa se aukio muistaakseni oli :) Todella hyvää ruokaa, toki Tallinnalaisessa palvelukulttuurissa on vähän toivomisen varaa, myös tunnelma on talvella varmasti ihan erilainen kuin keväällä. Ihanan tunnelmallinen vanhahkosti sisustettu ravintola :)

    http://www.balthasar.ee/?lang=fin <- Tuolta varmasti löytyy tarkemmat koordinaatit ja inffoa ravintolasta

    VastaaPoista
  2. Laitoin nyt heti ylös tuon paikan. Tiedän noin suunnilleen mitä tarkoitat. Syötiin miehen kanssa siinä naapuri ravintelissa viimeksi. Kiitos tästä. Varmasti suuntaamme tuonne maistelemaan hyvää ruokaa ja tunnelmaa :)

    VastaaPoista