torstai 22. joulukuuta 2011

Kaksi yötä jouluun on..Joululoma.. ihanaa! Lapset saivat nukkua pitkään ja kiire ei ole ollut mihinkään. Nia-Riikan kummitäti istuskeli kanssani muutaman tunnin heti aamulla.. moppi odottaa nurkassa. Ehtiihän sitä. Olen NIIN vakaasti päättänyt viettää stressittömän joulun. Meillä siivotaan, kun ehditään ja viimeiset lahjat paketoidaan kun inspiraatio iskee. Kauppaankin ehtii myöhemminkin. Toisaalta samalla toivon, että huomenna olisi valmista ja saisi rauhoittua ja keskittyä olennaiseen. Hmm.. mites tämän yhtälön sitten yhdistää. Kerron huomenna onnistuiko ;).

Sain edellispäivänä jo ensimmäisen joululahjankin. Ihana mieheni osti minulle uuden puhelimen. Joku saattaa muistaa että edellisenhän tuo maailman rakkain koiramme söi!! Mummomallilla tässä muutaman kuukauden hienosti silti selvisin, mutta kiva kun on nyt puhelin johon kehtaa vastata ihmisten ilmoilla.

Hyasintit tuovat edelleen hurmaavaa tuoksua ja muutaman joulutortun oli jälleen paistettava. Eiköhän tässä se joulu saa jo pian tulla.
Rauhallista torstaita

4 kommenttia:

 1. oikein ihanaa joulua myös sinulle! on ollut ilo tutustua sinuun <3
  Hienon puhelimen olet saanut ;) mäkin olisin halunnut mun samsungin valkoisena,höh!
  ja aivan ihana käpypallo! ja tuo peilipöytä!! niin kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Peilipöytä vie kyllä sydämen! :) Käpypallo on myöskin hyvin kaunis.

  Oikein mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Sari, samoin samoin.. sekä toivotuksessa että ilon tunteessa tutustuttuani sinuun <3

  Ja molemmilla kiitos. Pelipöytä odottaa uutta peiliä rikottuani SENKIN tuossa taannoin. Mulla taitaa olla aika huono tuuri noiden lasien ja peilien kanssa!

  VastaaPoista
 4. Ja ihan tiedoksi, että tänään olen rikkonut Nia-Riikan jouluisen lumisadepallon. Hmm... pitäisköhän keskittyä hieman enemmän ;)

  VastaaPoista