torstai 29. joulukuuta 2011

vielä yksi yö..Yövuorojen välissä on ihana käpertyä hetkeksi peiton alle. Tehdä itselleen lumiukko soppaa ( nam nam, suosittelen ;)) ja lukea lehtiä, joita ei ole ehtinyt joulu kiireen keskellä ottaa aikaisemmin käteensä. Lapset ovat mummolassa hoidossa ja mies töissä vielä hetken, joten jokaisesta minuutista pitää ottaa aikaa itselleen ( ja bloggaukselle, hih).

Sain äidiltäni ihanan torkkupeiton joululahjaksi. Itse päätin värit ja hassua miten beige on muuttunut keltaiseksi kutoessa.. hmm. Mutta ihana tuo on joka tapauksessa.. ihan super lämmin. Viime yönä tulostin ohjeet virkatun maton tekoon.. suostuttelu on kyllä vielä vähän vaiheessa. Mutta voi, miten tuonne meidän olkkariin sellainen sopisi iiihan mahtavan hienosti.

Vielä yksi yö ja sitten saan luovuttaa avaimet ja pakata tossuni kassiin. Haikeus.. ja samalla odotus että saa sulkea oven takanaan ja astua uuteen.

Oikein ihanaa torstaita <3 ja muistakaahan arvonta. Vielä aikaa osallistua!

2 kommenttia:

  1. Nam, lumiukko soppaa kuulostaa herkulliselta:) Aivan Ihanan torkkupeiton sait, todella kauniit värit<3 Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle<3

    VastaaPoista
  2. Heidi: Lumiukko soppaa suosittelen lasten kanssa. Kiva herkku pakkaspäivän päätteeksi.. tai väliin tai kuten meillä.. aamulla ;).

    VastaaPoista