tiistai 13. joulukuuta 2011

pientä muistamista myös kummeille

Ihanan pimeä ja tunnelmallinen joulukuun tiistai päivä..juup ;). Tänään aurinkoa on tainnut taas pikkuisen väsyttää! Eihän tässä ole sitten auttanut muu, kuin touhuilla sisällä erinäisiä projekteja ihania Tallinnan tuliaisia napostellen. Nam nam!
Meillä lasten kummit ja opettajat saavat pienet muistamiset tänä vuonna "herkun" muodossa. Viime vuonna jo bongasin tämän idean ja päätin että meillä muistetaan moisin.
Pakkaspäivän suklaakeksit

Toteutuksesta vastasi pikkuherra kaksi vee, joten ainekset ovat pikkuisen miten sattuu ja suklaakin loppui kesken ( montakohan meni suihin ;)). Mutta toisaalta, eihän lahja äidiltä ole, vaan nimen omaan lapsilta! Koristuksiinkin olin ostellut huopasydämet, mutta mutta.. tykkäsin että ilman olivat kivemmat.

Muuten meillä ei joulutunnelmaa lisää ole saapunut. Lähinnä kynttiläasetelmat vaihtavat olomuotoaan ja niillä tunnelmaa luon pimeisiin iltoihin. Kiva vähän niitä vaihdella mielen mukaan. Olo- ja makuuhuone ovat edelleen luonnollisissa väreissä. Katsotaan jos ihan aatoksi sitten pikkuisen punaista eksyisi joukkoon. Tosin luulen että keittiön punaisuus riittää minulle vallan mainiosti. Joulutunnelman olen mielestäni saanut ihan riittäväksi muutoinkin... tai ei ehkä niin jouluisen, mutta talvisen kuitenkin. Minulle sopivan.

Meillä käydään nyt pienoista taistoa joulukuusen kanssa. Viime vuonna ostettiin tuon juniorin vuoksi muovikuusi, joka olikin kerrassaan mainoa päätös. Taisihan tuo kuusi maata maassa lähes päivittäin ;). Tänä vuonna haluaisin taas aidon tunnelman luoja, koska koko viime joulun aitoa kuusta kaipasin. Mutta mutta.. kun minä hauaisin sen kuusen jo nyt tuonne olkkariin. Taidanpa päätyä siihen että meille nousee tänä iltana muovinen joulufiilistä nostattamaan ja aatonaattona haetaan se aito. Kyllä, näin taidan tehdä!Niin ja vitsit.. MEIDÄN JOULUKORTIT eivät ole vieläkään VALMIIT. Iik, pitäisiköhän nyt jo keskittyä niihin ;)?!?

2 kommenttia:

  1. nuo purnukat on kyllä ihan supersuloisia. Tosi hauska idea!

    VastaaPoista
  2. Ja tosi helppo idea. Jotenkin aina tuskastelee kaupoissa, että mitä ihmettä pientä sitä nyt ostaisi. Tässä on kuitenkin vähän persoonaakin mukana :)

    VastaaPoista