torstai 8. joulukuuta 2011

Uusi pöytä :)

Meillä koti sai eilen illalla uutta ihanaa ilmettä ylleen. Ostin ruususuun  blogin Annilta aivan ihanan uuden pöydän meille olkkariin. Sopii kuin nakutettu tuohon entisen arkun tilalle. Arkkuhan oli kiva, mutta toisaalta se oli siinä pöytänä toiminut jo kaksi vuotta, joten vaihtelu TODELLA virkisti. Vähän tuunasin pöytää sieltä täältä kuluneeksi. Olen super tyytyväinen. Kiitos ihanaiselle Annille <3Arkku muutti meidän makkariin. Olen pitkään vinkunut mieheltä penkkiä sängyn päätyyn. Miehen ehdotuksesta arkku sitten löysi paikkansa tuolta ja oikeastaan siihen se saa nyt toistaiseksi jäädä.Pöydän haku reissulla tuli käytyä moikkaamassa superystävääni. Tulen aina niin kauhian iloiselle tuulelle hänen seurassaan. Toista samanlaista ihmistä ei löydy <3. Ikeakin tuli kurkattua. Kynttilöitä matkasi mukanani kotiin ja taas muutama kehys lisää rappukäytävän kuvakollaasiin. Ihana reissu, mutta voin kertoa että oli maailman surkein ajokeli takaisin. Kyllä muutaman kerran kirosin tuuriani. Tampereella tuli kyllä lunta ihan maahan saakka ;). Turvallisesti, joskin hitaamman puoleisesti, kotiin pääsin.

Me lähdetään nyt pihalle LUMIHOMMIIN. Kyllä!! Mahtavaa :)

5 kommenttia:

 1. No on kyllä aivan ihana pöytä! Makkarikin näyttää tosi ihanalta ja arkku sopii paremmin kuin hyvin sängyn päätyyn :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pöytä ja arkulle uusi paikkakin juuri sopiva!
  Kauniita tunnelmakuvia, kiitos <3

  Hih, ihan melkein huvittaa lumihommat kun lunta saimme niin kauan odotella. Täällä Torniossakin vain tupruttaa ja tupruttaa. Saa nähdä miten onnistun autolla lähtemään pihasta... :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis pöytä! Mä olen myös haaveillut pitkään penkistä sängyn jalkopäähän, mutta meillä on niin pieni makkari, ettei mahdu millään :( Ehkä joskus vielä sellaisen saan!

  Lumihommat on aina näin alkutalvesta mukavia, mutta kyllä sitten maaliskuussa jo tympii :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille yhteisesti. Nyt kun silmä on alaknut tottumaan, niin oikeastaan. Ihan kiva tuo arkku tuossa tosiaan on.

  Ja voihan lumihommat. Me kun päästiin pihalle, oli lumi jo loskaa. Se niistä lumitöistä, heh! Ja totta tosiaan. Kummasti vieläkin jaksan muistaa viime talven. Jumankauta että joka ikinen aamu joutui tekemään nuo työt lumiauran aurattua meidän portin umpeen. Mutta toisaalta, mä rakastan lunta ja ihan kätevää liikuntaa tuo kolaaminen taitaa olla!

  VastaaPoista