perjantai 23. joulukuuta 2011

Oikein ihanaa joulua

Ei, ihan ei onnistunut siivous kiireettömästi eilen. Tai onnistui, mutta vähän jäi vielä täksikin päiväksi puuhailtavaa. Kyyneleiltäkään en välttynyt. Siivouksen lomassa onnistuin hajottamaan olkkarin piirongin päällä olleet ikkunan ja kynttilänjalan... voi surku ja voi hyvä luaja sitä lasisirujen määrää! Onneksi se olin minä itse joka sähläsi.

Miehen taannoin tuoma akkuna löysi nyt sitten paikkansa, mutta ihan hurjasti silmä kaipaa kolmatta kynttilänjalkaa.. ei sovi mikään jo omistamani. No, kaipa silmä tottuu.. tai sitten siihen ilmaantuu uusi jalka ;). Ja positiivisella ajattelulla.. meillä on aika sikana onnea ensi vuonna! Vielä illan kauppareissulla löysin himoitsemani valot tarjouksesta. Ihan hyvin siis tämäkin juttu päättyi.


Nyt haluan toivottaa kaikille lukijoilleni ja satunnaisille kurkkaajillekin oikein ihanaa ja rauhallista joulua. Muistakaa kaiken tämän hälinän keskellä yrittää rauhoittua ja keskittyä nauttimaan tästä pienestä hetkestä, kun oikeasti ulkona hiljentyy.

6 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua myös teidän perheelle ja kaunista tunnelmaa! Nyt vasta huomasin pöytäpostauksenkin, ihanan hyvin sopii teille! Ilo oli nähdä se uudessa kodissa!

  VastaaPoista
 2. Oi ei, mitä tuuria, mutta tosiaan, nyt teillä on ainakin paljon hyvää onnea luvassa!:) Todella kauniilta näyttää senkin päälinen!

  Oikein ihanaa joulua teidän perheelle!<3

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Harmillinen siivousonnettomuus kerta kaikkiaan :/
  Onneksi kuitenkin lopulta jäi hyvä mieli päivästä :)

  Mitä parhainta ja ihaninta joulua teille!

  VastaaPoista