maanantai 26. joulukuuta 2011

Luonnon muistutus

12 tunnin sähköttömyys vihdoin ohi. Koti onneksi lämpesi puilla, mutta ruoka meille tuotiin muualta. Luonto näytti jälleen voimansa. Pieni ihminen on niin kovin voimaton kaiken sen keskellä. Ei voinut viime yönä ja aamulla kuin toivoa että katto pysyy pään päällä ja sähköt palaavaksi.

Nyt vihdoin muistin kameran mukaan kun aamulla lähdimme ihailemaan ja samalla kauhistelemaan luonnon voimaa. Tuulta! Oli kyllä uskomaton hetki kun astuit autosta ulos ja henki ei meinannut kulkea. Niin kovaa tuuli vastaan. Kävely oli hankalaa ja piposta sai pitää kiinni kaksin käsin. Silti kampesin itseni kuvaamaan tuota luonnon ihmettä. Myrskyävä meri. Miten niin pelottava voi samalla olla niin kaunista
Onneksi lapset saivat lautapelejä lahjaksi.. päivästä olisi saattanut tulla muuten kovinkin pitkä. Kyllä taas ymmärsi miten riippuvainen sitä on nykyajan tekniikasta. Meillä taidetaan heti ensi viikolla laittaa keittiön puuhella kuntoon.

Ihanaa ja toivottavasti tyyntyvää tapaninpäivää

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, kaikesta huolimatta :) Meilläkin oli sähköt poikki 13h sekä puhelinkaan ei tuona aikana häävin toiminut ja täytyy sanoa että koko päivä (ja valtaosa yöstäkin) meni aivan harakoille :( Kyllä yöllä aivan hirvitti ettei katto pysy pään päällä :/ Osaan taas arvostaa vanhan kunnon puuhellaamme (ja takkaa), saimme ruuat keitettyä ja tuvan lämpimäksi :) Lupasivat huomiseksi taas myrskyä :( Pakkanen ei onneksi kovasti kärsinyt, mutta jääkaappi täytyy kyllä siivota. Parempaa huomista :)

    VastaaPoista
  2. Harakoille täälläkin on aika mennyt. Päivällä koitin hetken huilaille, mutta.. Pitää ny tpian kipitää unten maille, kun kerran lupasivat että taas aamuyöstä alkaisi tuulemaan. Vitsit.. mitä ihmettä tällainen on!!!

    Meillä jääkaappia ei pahemmin auottu tuon katkon aikana, niin yllättävän hyvin pysyi viileys siellä. Pitää kyllä oikein huomenna tarkastaa elääköhän siellä joku ;)

    VastaaPoista