maanantai 19. joulukuuta 2011

piparitalkoot

Meillä vietettiin eilen hurjia pipari talkoita. Enemmän takinaa tosin meni suihin, mutta sepäs se taitaa olla koko pipareiden tekemisen taika. Ainakin meillä. Hienoja tekeleitä näistä rähmäkäsistä kyllä saatiin. Tulipas taas todistettua, miksi lukion kuviksen opettaja antoi minulle seiskan ;). Ajatuksen tasolla kaikki luonnistuu, mutta.. Mutta lasten mielestä tuli hienoja ja minusta lasten tekeleet oli mahtavia. Niin paljon sitä taikinaa tuli ahdettua, että yhtään valmista en ole vieläkään syönyt!
Tänään pitäisi hakea kinkku. Mies nakitti moisen homman minulle ja vähän jännityksellä tässä sitä sitten lähden hakemaan. Yritin kyllä kauniisti sanoa, etten välttämättä ole paras kinkun ostaja, mutta menköön. Kinkku kuin kinkku. Tänään olisi myös illalla pieni koulutus uudessa työpaikassa.. myönnettäköön, että ihan mielettömästi jännittää. Onneksi paikalla on ainakin yhdet tutut kasvot, joten enköhän siellä selviä.

Hienoa, teitä on jo monta osallistujaa arvontaan ja vasta yksi päivä takana. Viime arvontaan taitoi osallistua melkein yhtä monta kuin teitä nyt jo on, hih. Ja tervetuloa uusille lukijoille. Enpäs osannut arvata blogia pystyyn laittaessani, miten hyvältä tuntuu lukea teidän ihania kommenttejanne. Suupielet kummasti nousevat aina korviin :). Kiitos siis niistä!!

Mutta nyt äidin oma aika, eli pyykkivuori odottaa. Hyvää tätä viikkoa kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Kauniita pipareita!

  Varmasti selviät illasta...☺

  VastaaPoista
 2. kauniita pipareita! malttaako niitä edes syödä? :)
  ihanan tunnelmallisia kuvia, piparien tuoksu tuli tänne asti!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän sitten loppujen lopuksi niitä maltoin melko kasan illalla mutustella ;). Voin kertoa että tämä mamma pyörii joulun jälkeen vastaan!!

  Ja illastakin selvisin. Kiitos Irmastiina kannustuksesta <3

  VastaaPoista