maanantai 12. joulukuuta 2011

lumiukko soppa

Upea Ihana Tallinna koettu. Ilmat oli mitä oli, mutta kertakaikkiaan mielettömän ihana reissu takana. Omistan kyllä ehdottomasti super ihania ystäviä, joiden kanssa ei voi kuin viihtyä. Kaiken lisäksi hotelli oli hieman mokaillut meidän varausten kanssa, joten "jouduimme" sviitissä viettämään aikaamme. Heh, uskomatonta ;).

Ajomatkalla muistin että kamera unohtui kotiin.Kuten oli käynyt ystävillänikin. Harmitus oli suuri, mutta muistuuhan tuo matka mielessä. Ihania joulupaketteja toin kotiin ja löytyihän jotain suloista pientä itsellekin. Tallinnan vanha kaupunki on kyllä ehdottomasti kokemisen arvoinen.
Jäätävällä sadekelilläkin ;)

Tänään pitäis voittaa tämä matkaväsymys ja palata arkeen. Äken lueskellessani blogeja, löysin ihanan idean lahjaksi tarhatädeille. Opettajille olen jo lahjaidean saanut ( ainekset vielä pitäisi kaupasta kipaista), mutta tarhatädeille en ollut vielä mitään keksinyt. Meillä viedään tänä vuonna lumiukko sopat (kaakaota, vaahtokarkkeja ja polkakeppi) lahjaksi. Suloinen pieni muistaminen. Kaikki ainekset löytyivät kaapeista, joten oli nopea äsken toteuttaa.  Keskiviikkona joulujuhlassa saa pieni mies sitten muistaa ihania tätösiään :).

Nopea, pieni, sulonen ja tosi edullinen muistaminen. Kiva vaihtoehto joka vuotiselle kynttilälle :). Mitäs teidän tarhatädit ja opettajat saavat lahjaksi?

Oikein ihanaa ja muuten, super lumista maanantaita. Tallinna oli täysin lumeton, joten oli kyllä ihana ylläri palata kotiin, missä lunta on edelleen maassa! Peukut pystyssä, että nyt vain näin pysyisi.

3 kommenttia:

  1. Nuo on niiiin huippuidea lahjaksi!! Täytyy ehkä itsekin tehdä jonain päivänä :)

    VastaaPoista
  2. meillä lähti myös tämän tyylinen pikku lahja likan baletti-opettajille :)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen. Oli kyllä pieni mies ylpeä nämä ojentaessaan. Pientä ja kivaa!

    VastaaPoista