lauantai 3. joulukuuta 2011

Rauhallinen lauantai

Mahtavaa, yövuorot takana ja edessä upeat 7 vapaa päivää. Tiedossa vaikka mitä mukavaa :). Eilen esittelin halpa-Halista löytämiäni valoja. Nyt esittelen samalla reissulla tekemäni muut löydöt. Olin jo aikaisemmin nähnyt Tiimarin Hurrikaani lyhdyn täällä ihanassa Lumivalkeaa blogissa. Oli kovasti kaunis kuvissa, mutta vitsit kun kävelin Tiimarin ohi ja näin lyhdyn pöydällä, en voinut vastustaa sen kauneutta. Jotenkin niin yksinkertaisen kaunis. Ja hintakin oli tooosi sopiva minulle. Enhän sitä voinut välttää siis ostamasta. Ja upeahan tuo on.Samalla reissulla lähdin ajelemaan sisutusliike Villa Sallaan ajatuksena ostaa muutaman Greengaten mukin. Harmitus oli suuri, kun Salla joutui myymään ei oota. Ihanat Valery White mukit jäivät siis ostamatta. Pitääkin tutkiskella nettiliikkeiden antia. Mutta... Tyhjin käsin en tietenkään sieltäkään päässyt kotiin ( ja tästä syystä päätin että minä vietän shoppailematonta tammikuuta!). Löysin joululahjoihin pieniä sydämiä ja muuta pientä sälää ja sitten pitkään etsimäni puulaatikon.

 Nyt pian pitää kerätä ympäri huushollia lojuvat sisustuslehdet ja laittaa ne siististi laatikkoon. Ja jotta tarina saisi huvittavan käänteen, niin laatikon ostettuani bongasin Kodin terrassa vanhoja puulaatikoita aikalailla edullisemmalla. Miten tämäkin on mahdollista.. Eihän Kodin terrassa mitään vanhoja puulaatikoita myydä!!! No nyt myydään ainakin täällä meillä Porissa.

Meillä nautitaan perhe viikonlopusta. Uunissa valmistuu vuohenjuusto kanaa ja iiiisot säkit karkkia on kaapissa odottelemassa. Pienin muru koitaa selvitä jälleen iskeneestä kuumeestaan äidin ja isin sylissä. Tästä on ihan mukava aloittaa vapaat :)

Aivan mahtavaa iltaa kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo kynttilä hurrikaani!!
  Ja aivan mahtava puulaatikko...☺

  VastaaPoista
 2. Tiimarin hurrikaanit ovat kyllä ihania. Ja hintakin on todella hyvä! ;) Mukava kun yksi sellainen sai teiltä kodin!

  Ja UPEA tuo vanha laatikko! Itsekin olen yrittänyt vastaavaa etsiä, mutta tuloksetta :/ Harmi kun täällä Torniossa ei KodinTerraa ole.

  P.S. Kiitos ihanista tunnelmakuvista. Mukavaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Laatikko on niin älyttömän monikäyttöinenkin vielä. Meillä yksi roikkuu seinässä hyllyn virkaa toimittamassa. Yksi on rappukäytävässä tällä hetkellä lattialla pöydän tilalla ja tämän tosiaan ajattelin lehtilaatikoksi. Ihan älyttömän käteviä ja tämän on moni muukin ymmärtänyt. Kauhian vaikea noita tuntuu olevan nykyisin löytää!!

  Pitäisiköhän hake sieltä Terrasta vielä muutama talteen, hih ;)

  VastaaPoista