perjantai 9. joulukuuta 2011

Vihdoin kauan odotettu viikonloppu koitti

Viime viikollahan kerroin että onni potkaisi minuakin arvonnassa. Voitin ihanassa sisustusunelmia blogissa komean glögisetin. Eilen sitten vihdoin ehdin käväisemään postissa hakemassa paketin kotiin. Voi miten onnellinen olin, mutta olisittepa nähneet meidän kaksi vuotiaan!! Meillä on nyt juotu kaikki maidot ja mehut glögilaseista.. hah hah, ihuna poika. Ymmärtää siis hyvän päälle ;). Kiitos Johanna <3


Tänään olisi tiedossa firman kymppivuotisjuhlat. Onpas kivaa saada vihdoin uusi mekko ja korkkarit päälle. Etuhiukset on jo letitetty ja iltapäivällä rakas ystäväiseni tulee auttamaan loputkin kiehkurat ojennukseen. Minun osalta nämä juhlat hoituvat kovinkin rauhallisesti autoillen, koska huomenna Tallinna kutsuu. MAHTAVAA, kerta kaikkiaan. Tosin tämän tuulen perusteella saattaapi olla että Hanna-Riikka jää satamaan heiluttelemaan muille!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille. Ajelkaa autoillanne varoen ja nauttikaa lumen tulosta. Ja huippurauhallista kolmatta adventtia (hui, nyt jo!). Toivottavasti meidän joulupukin lahjasäkki täyttyy mukavilla lahjoilla viikonloppuna.

4 kommenttia:

 1. onnea voitostasi!
  Mahtavan palkinnon olet kyllä voittanut!

  VastaaPoista
 2. Onnea arpajaisvoitosta ja oikein mukavaa viikonloppua :) Mullakin on työpaikan pikkujoulut tänään, joten juhlafiiliksissä täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla että glögilasit oli mieluisat myös pikkuiselle. Kyllähän nuista nyt maito ja muut maistuu paaaljon paremmalle :)

  VastaaPoista